Böjda Spön

fredag 22 juni 2012

Gårdagens vertical och dropshot fiske!

Blev en korttur till Grums för lite dropshot samt verticalfiske efter jobbet igår.
Kom ner till Grums runt 19.00 så då började vi som vanligt med att införskaffa proviant.
I mitt fall en grillad fläskfilé och Coca-Cola naturligtvis.

Klockan han bli så mycket som 20,00 innan vi äntligen kommit ut på den lilla sjön där vi brukar hålla till. Vädret var ju för bra för att fisket skulle stämma. Sol, Varmt och inte en krusning på ytan. Ikväll blir det Gös sa jag till Robin.

Har inte lagt ett bommpass med Dropshot spöt än men någon ska väll vara den första. Trögfiskat trots en massa betesfisk och bågar på lodet. Var inte förrän vi skulle flytta oss till ett område borta runt en av öarna i sjön som det small. När jiggen råkade hänga över båtkanten och max 30cm under ytan.
Då var det nära att både spö och rulle försvann i sjön för herr Johansson. Men tur som han har fick han tag i grejjerna och kunde efter en kort men "blöt" fight landa och återutsätta en ok Gös i 2-2,5kg klassen.


Robin fick senare även en Abborre runt 3hg och själv tog jag dagens jumboplats med en gädda i klass med större jigg för det pelagiska verticalfisket. Den var nog 25cm nästan skulle jag tro.


Men men man blev ju inte helt FF i alla fall fast känns nästan så. Men det får bli nya tag. Får se om det inte kan bli fiske på Ränken under helgen och/eller någon av de andra sjöarna runt Arvika!


//Sebastian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar